Cellocator AVL / Fleet / WSN-IoT


NOU !!  CelloTrack Nano                                    

Solutie Internet-of-Things pentru Management Cargo si Active

- bazata pe Smart Hub si Wireless Sensor Network (WSN) 

    

[Preturi ...]

CelloTrack Nano este esența IoT (Internet-of-Things) - locul unde senzorii, tehnologiile de localizare și tehnologiile de comunicații se întâlnesc. Versatilitatea si modularitatea solutiei CelloTrack Nano vă permite acoperirea majoritatii nevoilor dvs. de monitorizare, cum ar fi:

Monitorizarea în timp real a temperaturii și a umidității controlate in containere, rulote, paleți sau cutii cu produse perisabile sau farmaceutice. CelloTrack Nano permite raspunsuri rapide, atunci când apar abateri de la limitele de temperatură cerute și garantează respectarea celor mai stricte reglementări privint lanțul frigorific (EN 12830).

 Verificarea respectarii condițiilor necesare pentru transportul de mărfuri cu valoare mare (cum ar fi produse electronice, obiecte de artă) de la site-ul fabricantului sau de la centrele de distribuție, în conformitate cu specificațiile definite. CelloTrack Nano oferă alerte în timp real, în cazul în care bunurile sunt manipulate gresit - de exemplu, în cazul în care acestea sunt descărcate la o adresă greșită, se abat de la traseul planificat sau sunt deschise în mod neașteptat. Inregistrarea continuă și logica declanșată de un eveniment, efectuate de CelloTrack Nano, ajuta la îmbunătățirea eficienței prin reducerea greșelilor lanțului de aprovizionare, evitând întârzieri sau daune.

Monitorizarea eficientă a activelor închiriate, cum ar fi containere de depozitare, utilaje de constructii, generatoare, remorci, birouri mobile și toalete ecologice. CelloTrack Nano permite părților interesate să monitorizeze profilul de utilizare a activelor lor în timpul perioadei de închiriere, inclusiv amplasarea, deteriorarea, deplasarea, ore de funcționare (prin mișcarea / vibrații), stare uși și alte aspecte legate de gestionarea stocurilor.

CelloTrack Nano permite monitorizarea locatiilor lucrătorilor, starea de sănătate și activitatea generală (sosit / plecat, in mișcare). O modalitate rapidă și intuitivă de a indica Urgenta (Pericol) este prin activarea unui buton de panica, sau bazându-se pe profilul accelerometrului 3D, care indică automat starea, cum ar fi om-la-pamant (inactivitate prelungită).

[Preturi ...]

Solutii Inteligente pentru Management Flote / Gestionare Active / Siguranta Sofer

VIDEO:  Cello-IQ - Driving Intelligence Delivered 


Tracker GPS Auto - CR300              GPS Auto - Cello IQ

 

GPS Auto - Compact Fleet/CAN          GPS Utilaje - CelloTrack  

         

GPS Accesorii - Catalog 


 

  Cerere de Oferta