Auto-Moto GSM / GPS / CAN

 

   Cellular Alarm      MOTO      GUARD

i-Watcher® - este un sistem de alarmă auto profesional, cu capacitati GSM / GPS și de control unitate, care previne încercările de furt și oferă capabilități de urmărire on-line pentru autoturisme, camioane și motociclete.

Utilizează sistemul de poziționare globală GPS pentru a localiza vehiculul si rețeaua de telefonie mobilă GSM pentru schimbul de date SMS si GPRS.

Aplicația pentru smartphone i-Watcher (iOS-Apple / Android) este o interfață grafică prietenoasă și simplu de utilizat, care vă oferă control de la distanta asupra alarmei, pentru a obține informații și alerte de la vehicul.

 

Genie ™ Wireless Proximity Device - descurajează și împiedică furtul vehiculului sau conducerea de către soferi neautorizati.

Sistemul Genie ™ cuprinde un set de 1-4 cartele de proximitate și un blocant motor (unitate cut-off), care sunt conectate prin RF (2.4 GHz). Blocant motor este o unitate electrică instalata discret pe un vehicul în așa fel încât pare ca o parte originală a vehiculului. Scopul său principal este de a preveni functionarea motorului, în absența cardului Genie ™ necesar. Cardul Genie ™ trebuie să fie purtat de către conducătorul auto autorizat într-un loc nevăzut pe corpul său.

 [Preturi ...]

 


Buson inteligent pentru rezervor / Solutie wireless


Busonul inteligent pentru rezervor TRAK va protejeaza impotriva furtului de combustibil.


Managerii de flote logistice si proprietarii de vehicule comerciale grele pot accesa de la distanta informatii despre cand si unde a fost deschis busonul rezervorului de combustibil.

[Preturi ...]