Auto-Moto GSM / GPS / CAN

 

   Cellular Alarm      MOTO      GUARD

i-Watcher® - este un sistem de alarmă auto profesional, cu capacitati GSM / GPS și de control unitate, care previne încercările de furt și oferă capabilități de urmărire on-line pentru autoturisme, camioane și motociclete.

Utilizează sistemul de poziționare globală GPS pentru a localiza vehiculul si rețeaua de telefonie mobilă GSM pentru schimbul de date SMS si GPRS.

Aplicația pentru smartphone i-Watcher (iOS-Apple / Android) este o interfață grafică prietenoasă și simplu de utilizat, care vă oferă control de la distanta asupra alarmei, pentru a obține informații și alerte de la vehicul.

[Preturi ...]

 

Genie ™ Wireless Proximity Device - descurajează și împiedică furtul vehiculului sau conducerea de către soferi neautorizati.

Sistemul Genie ™ cuprinde un set de 1-4 cartele de proximitate și un blocant motor (unitate cut-off), care sunt conectate prin RF (2.4 GHz). Blocant motor este o unitate electrică instalata discret pe un vehicul în așa fel încât pare ca o parte originală a vehiculului. Scopul său principal este de a preveni functionarea motorului, în absența cardului Genie ™ necesar. Cardul Genie ™ trebuie să fie purtat de către conducătorul auto autorizat într-un loc nevăzut pe corpul său.

 

Meteor ™ Code Immobilizer - descurajează și împiedică furtul vehiculului sau conducerea de către soferi neautorizati.

Sistemul Meteor ™ cuprinde una sau mai multe blocante ale motorului, cu fir / fără fir, care sunt operate cu o tastatura pentru identificarea conducătorului auto. Blocant motor (unitate cut-off) este o unitate electrică instalata discret pe un vehicul în așa fel încât pare ca o parte originală a vehiculului. Scopul său principal este de a preveni functionarea motorului în cazul în care un sofer neautorizat tastează codul greșit.

 

 [Preturi ...]