Wireless for TV / Drone

 

                           Catalog CAMSAT-TV

Sisteme wireless pentru transmisiuni TV profesionale !

 Black Link HD5

Transmisie video si audio, wireless, Full HD, 3G-SDI

Black Link HD5 este un sistem video wireless perfect pentru profesioniștii de televiziune și de film. Este o soluție care satisface toate nevoile persoanelor implicate în transmisiile de televiziune. Black Link HD5 are o serie de caracteristici care vor face munca operatorului TV mai ușoara și fără griji, cum ar fi calitatea imaginii fără pierderi, latenta aproape de zero și o transmisie stabila pe distanțe lungi.

 

Transmisie wireless HD-SDI, HDMI si date

Black Link HD5 permite transmisie wireless de la aproape orice eveniment. Solutia radio oferă operatorului TV o serie de noi posibilități. Acum se poate misca pe o suprafață mare, fără a trage de zecile de cabluri, în timp ce  imaginile video pot fi afisate pe mai multe monitoare simultan, astfel încât publicul, producătorul și operatorul pot vedea aceeasi imagine in acelasi timp. De asemenea, este posibil să se controleze parametrii pe distanțe mari (cu interfața integrată RS-485), ceea ce face munca mult mai ușoara pentru intregul echipaj TV. Calitatea și durabilitatea sistemului asigura buna funcționare chiar și în cele mai solicitante condiții, de exemplu, atunci când se lucrează la reportaje de știri.

Black Link HD5 este un sistem care ofera operatorului TV libertatea de a face filmari exceptionale. Emițătorul și receptor BL-HD5100 cu antenele BL-AP oferă o raza de transmisie de până la 120 de metri, 300 de metri (atunci când se utilizează antene BL3 cu receptorul BL-HD5100) și de până la 600 de metri atunci când se utilizează transmițătorul BL-HD5620. Cu astfel de parametri, operatorul TV poate ajunge acum in locuri care inainte pareau a fi imposibil de atins și poate obține rezultate uimitoare.

Black Link HD5 transmite imagini video digitale, necomprimate, HD (1080i, 1080p, 720p) și SD (525i / 625i). Acest lucru îl face potrivit pentru utilizarea atât de către profesioniști de televiziune cat si de catre amatori.

Transmisie simultana pana la 8 receptoare

Cu sistemul Black Link HD5, transmisiunile de la evenimentele de masă și sportive vor deveni o experienta de neuitat pentru un public larg.

Semnal de la camera TV poate fi transmis simultan până la 8 receptoare, la o distanță de până la 600 de metri. Publicul va fi capabil de a experimenta emotii chiar si atunci cand este  departe de mijlocul evenimentelor.

În transmisiile tradiționale bazate pe cabluri HD-SDI, lungimea cablului nu poate depăși 100 de metri. Sistemul Black Link HD5 ofera o transmisie wireless, fara latență, de pina la 600 de metri, fara compresie.

Interfața integrata RS-485 permite controlul de la distanță a setărilor camerei TV din regie, pentru cele mai bune rezultate. Cu acest sistem, comunicarea între regizor și operatorul TV este usoara și pot fi transmise informații utile (de exemplu, prin utilizarea funcției Tally se notifica un operator TV ca este in direct).

 

[Preturi ...]

 

Sistem de transmisie video wireless pentru Drone / UAV !

 Tranmitatorul Black Link DRONE

Acum vă oferim noi oportunități! Folosind o drona puteți face fotografii și clipuri video interesante. Cu un sistem BL-Drone aveti o imagine Full HD de la drone, în timp real. Fiti primul care transmite imagini necomprimate direct din aer. Aveți posibilitatea să afișați imagini unice, fără nici o întârziere, catre mii de telespectatori. Nu aveti nevoie sa utilizati elicoptere scumpe pentru a face transmisii live și a trimite semnalul HD la carul de reportaj. Dacă doriți să luați telespectatorii într-o călătorie fascinantă, BL-Drone este solutia pentru dvs..

Transmitator HDMI miniatura

Transmitatorul BL Drone are o carcasa din aliaj de aluminiu, extrem de robusta si usoara, rezistenta la șoc și impact. Greutatea acestuia este foarte mica, de numai 178 grame. Toate acestea fac transmițătorul BL Drone ideal pentru suspendarea sub oktocopter, pentru a transmite imagini de la camera video

De asemenea BL Drone este ideal pentru transmisia video/audio de la camere, cum ar fi Blackmagic Cinema Camera, Blackmagic Pocket sau de la camere SLR convenționaleDimensiunile și greutatea mici permit, utilizarea transmițătorului impreuna cu camerele TV și foto montate pe Steady Cam. 

                   

BL Drone montat pe o casca poate transmite imagini de la camera GoPro la un receptor, care va fi conectat la un mare ecran video. Ca urmare, telespectatorii vor simți fiorul care însoțește o cursa. În schimb, motociclistul nu va simți practic nici o diferenta in greutatea castii.

 

Transmitatorul Black Link DRONE este compatibil cu receptoarele TV din seria Black Link HD5000.

[Preturi ...]

 

Transmisie video si audio, wireless, PAL-TV


 V-Link SD5

Transmisie wireless video si audio, până la 500 de metri

Cu ajutorul sistemului V-LINK SD5 se pot face transmisii wireless la distanta de până la 100 de metri în interior. Cu utilizarea antenelor suplimentare la receptor, distanța crește la 500 de metri. Datorită modulatiei OFDM, semnalul poate fi transmis în zonele construite, fără "vizibilitate directa a antenelor" (LoS).

Transmisie codata, rezolutie PAL sau NTSC

Sistemul V-LINK SD5 furnizeaza transmisie wireless video PAL, la rezoluția 720x576 (D1) la 25 fps, iar NTSC la 30 fps. Aceasta transmisie este criptata pe 128-bit (AES), care garantează protecție la interceptari neautorizate. 

[Preturi ...]